T'ANIMES A VISITAR-NOS??






Al nostre blog hi podràs veure moltes coses interessants!!

1 de mayo de 2008

Pissares digitals i pissares digitals interactives.

La pissarra digital està formada per un ordinador més un canó (projector) i té les següents característiques:

  • Arxiu per guardar la informació.
  • Pot mostrar-se de diferents colors.
  • El ratoli i el teclat tenen la possibilitat de ser inalambrics.

En quant a la pissarra digital interactiva té unes característiques prou semblants. La diferència més important és que aquesta, amb un llapis instal·lat al software, pot controlar l’ordinador, sense necessitat del ratolí.
Està composta per l’ordinador,el llapis i una tauleta on escrius.
L’avantatge més important és que pots guardar tota la informació que vulgues en qualsevol format, per exemple, es pot guardar en format foto i a més, també pots guardar sons i vídeos amb explicacions que s’han fet a classe.

Per tant, és molt important que els mestres i no mestres controlen el sistema informàtic i tot el que l’envolta, ja que dins d’uns anys casi tot funcionarà mitjançant les noves tecnologies.
A alguns llocs estes pissarres ja són utilitzades pels mestres, per tal de què els alumnes s’incorporen i aprenguen dels serveis informàtics.
Dins d’uns anys, probablement, el clarió passe a la història i les explicacions del mestre siguen donades amb pissarres d’aquest tipus.

28 de abril de 2008

Passeig per la web cnice.mecd.es

En aquesta navegació hem visitat una apartat molt interessant i útil on s'arrepleguen els "premis a materials curriculars" on qualsevol professor pot pujar una unitat didàctica creada per ell mateix. D'aquesta manera podem trobar un gran nombre d'exercicis i documents per treballar amb els alumnes de l'escola i instituts.
Nosaltres concretament hem visitat la última convocatòria organitzada, per tal de veure els temes d'actualitat d'aquest any, entre ells es troben els apartats de biologia i geologia on destacarem l'activitat proposada per a alumnes de quart de la E.S.O ja que l'autor tracta diversos aspectes de composició, cristal.lització i mineralització, tots ells interessants i novedosos.

Per a visitar-ho punxa a: http://concurso.cnice.mec.es/cnice2006/material082/actividades/intro_intro_rocas/actividad.htm

27 de abril de 2008

visita per clic.xtec.es

Aquesta pàgina web arreplega tot tipus d'informació i materials complementaris per a la nostra futura professió. navegant per l'apartat dedicat a la biblioteca, hem pogut trobar un gran llistat de recursos didàctics organitzats segons temes, etapes, nivells, titols, idiomes, etc.
Nosaltres hem decidit visitar la següent activitat: "Juguem amb la música" destinat cap a un públic d'infantil de tres a sis anys, on els petits podran sentir i relacionar sons amb instruments, gràcies al format JClic.
Si voleu vsitar aquesta activitat feu clic a l'enllaç següent:

http://clic.xtec.net/db/act_ca.jsp?id=1385